+31 (0)172 51 99 00
frame

Patricia Koppelaar (Relatiebeheerder bij de Jong Koster accountants & adviseurs)

Patricia Koppelaar – Relatiebeheerder bij de Jong Koster accountants & adviseurs

"
"Wat InterimWorX tot een goede partner maakt om mee samen te werken op het vakgebied HR & Payroll, zijn de korte lijnen en fijne communicatie."
Regelmatig contact
Meedenken over de salarisadministratie op de lange termijn
Gemakkelijk en fijn schakelen

Patricia Koppelaar – Relatiebeheerder bij de Jong Koster accountants & adviseurs

Als relatiebeheerder bij de Jong Koster accountants & adviseurs ben ik onder andere verantwoordelijk voor human resources. We werken ondertussen anderhalf jaar samen met InterimWorX (nu PHOCUS). De snelle en prettige communicatie maken dat ik graag met ze samenwerk.

Het contact met InterimWorX ontstond zo’n anderhalf jaar geleden. Door omstandigheden hadden we met spoed behoefte aan een ervaren interim salarisadministrateur. Op het moment dat een collega weg ging en we de functie niet konden vervullen zijn we via een collega in contact gekomen met InterimWorX. Ed Loendersloot heeft ons daarbij heel fijn geholpen, zodat we de salarissen toch konden blijven draaien toen onze salarisadministrateur vertrok. Het hele proces is naar volledige tevredenheid verlopen.

Het contact met InterimWorX bevalt ons heel goed. Het is gemakkelijk en fijn schakelen. We hebben regelmatig contact over de voortgang. Ze denken met ons mee over hoe we op de lange termijn onze salarisadministratie kunnen gaan invullen. Zeker met deze krappe arbeidsmarkt is dit erg lastig en dan is het fijn als er iemand met je meedenkt.

Wat InterimWorX tot een goede partner maakt om mee samen te werken op het vakgebied HR & Payroll, zijn de korte lijnen en fijne communicatie. Een vast contactpersoon is erg fijn. En het meedenken op andere vlakken binnen de payroll en daarbij oplossingen zoeken is ook een heel groot pluspunt.

frame
HR in de retail

HR-professionals in de retail worden geconfronteerd met unieke uitdagingen vanwege de operationele aard van het werk. Ze zijn voornamelijk bezig met... Lees verder
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame