088 408 6789
frame

Naomi Hess (Interim HR Manager)

Naomi Hess – ZZP’er via InterimWorX

"
"Om na 13 dagen na het starten van je eigen bedrijf een droomopdracht binnen te halen is de droom van iedere ZZP'er"
De stap naar ZZP
Een droomopdracht
Als ZZP'er het verschil maken

Naomi Hess – ZZP’er via InterimWorX

Na ruim 12 jaar in het HR vak te hebben gezeten, begon bij Naomi het idee te knagen dat ze graag voor zichzelf wilde beginnen. Ze merkte dat ze sneller toe was aan iets nieuws wanneer ze bij werkgevers in loondienst was, maar het ‘juiste moment’ om als ZZP’er aan de slag te gaan diende zich nog niet aan. Een koophuis en kinderen zorgden voor twijfels om de zekerheid van werken in loondienst op te geven.

Toen ze zichzelf bij haar toenmalige werkgever moest wegsaneren, besefte Naomi dat dit haar kans was. Met de kennis en ervaring die ze had was ze voldoende gewicht had om als ZZP’er het verschil te kunnen maken voor opdrachtgevers.

Aan de slag als ZZP’er

Op 15 mei 2019 was haar eigen bedrijf een feit. Gedurende haar carrière had ze al een paar keer contact gehad met InterimWorX. “Nu zag ik via InterimWorX vacatures voorbij komen, dus ik had al een paar keer contact gehad met Renate. Tot de bewuste vrijdag waarop zij een spoedopdracht kreeg.” Diezelfde middag sprak Naomi nog telefonisch met de opdrachtgever, waarop ze hoorde dat ze na het weekend direct kon beginnen. “Dat is natuurlijk de droom voor iedere ZZP’er, om na 13 dagen na het starten van je eigen bedrijf een droomopdracht binnen te halen,” vertelt ze enthousiast.

Opdrachtgevers vinden via InterimWorX

De samenwerking met InterimWorX heeft Naomi tot nu toe als heel fijn ervaren. “Renate is een hele fijne dame. Een vrouw vol energie, heel positief en die er echt voor gaat. Ze houdt je goed op de hoogte, ook via app-contact en is heel motiverend en waarderend. Dat geeft mij een heel goed gevoel. Ze denkt bovendien aan de kleine dingetjes, zo kreeg ik van haar niet alleen op mijn verjaardag zelf felicitaties, maar nam ze de dag ervoor al de moeite om me een berichtje te sturen om te genieten van morgen.” Zoals Naomi zelf aangeeft zijn het die kleine dingen die er op dat moment toe doen. “Ze schakelen heel snel en maken het bovendien heel persoonlijk”.

Aan de slag als ad interim HR manager

Over haar huidige opdracht als Ad Interim HR Manager is Naomi heel positief. “Het is precies het soort opdracht waarom ik graag als ZZP’er aan de slag wilde.” In eerste instantie zou Naomi een maand op deze opdracht zitten, maar al snel kreeg ze te horen dat deopdrachtgever haar inzet graag wilde verlengen. “Mijn opdracht is met vijf maanden verlengd. Direct al toen ik er binnen kwam kreeg ik een heel warm gevoel van deze organisatie en het is super gaaf dat ze mij vertrouwen op basis van mijn expertise om de afdeling vorm te geven en aan te sturen.”

“HR is een heel belangrijke afdeling in een organisatie, maar is vaak ook het ondergeschoven kindje. Ik vind het fantastisch dat ik hier de kans krijg om uit de HR afdeling te halen wat erin zit, zodat er efficiënter gewerkt kan worden en we dus op de afdeling meer tijd overhouden om te investeren in de écht leuke onderdelen van het werk. Mijn hart slaat echt een slag over van proces optimalisatie, zo leuk vind ik het,” vertelt ze met een lach.

Ondertussen blijft Naomi investeren in haar netwerk. Zowel op LinkedIn als ‘offline’ is ze altijd op zoek naar nieuwe interessante contacten en het onderhouden van het netwerk dat ze al heeft. “En mocht InterimWorX opnieuw met zo’n droomopdracht opbellen, dan houd ik me natuurlijk van harte aanbevolen!”

frame
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame