088 408 6789
frame

Martijn de Haas (Business Controller bij Onderwijsgroep Edumare)

Martijn de Haas – Business Controller bij Onderwijsgroep EduMare

"
"De selectie van kandidaten was duidelijk gebaseerd op onze wensen en onze organisatiecultuur"
Veel contact en een transparant werving en selectieproces
Duurzame samenwerking
Uitstekende kennis van de markt

Martijn de Haas – Business Controller bij Onderwijsgroep EduMare

Ondertussen ken ik PHOCUS al langere tijd. In het verleden heeft PHOCUS ons geholpen bij een keuze voor het eigen risicodragerschap voor het ziekteverzuim. Ook heeft PHOCUS eerder, alweer in 2016, geholpen bij het vinden van een salarisadministrateur. Onze ervaringen waren hierbij steeds positief.

De samenwerking die vorig jaar met PHOCUS tot stand is gekomen had te maken met onze behoefte aan een nieuwe collega. Ik nam opnieuw contact op met hen met de vraag of zij ons wilden ondersteunen bij de werving en selectie van een nieuwe salarisadministrateur. PHOCUS heeft verschillende mogelijkheden voor samenwerking aan ons voorgelegd. De intake gaf ons dermate vertrouwen dat we weer een overeenkomst tot samenwerking zijn aangegaan.

Daar hebben we wederom geen spijt van gehad. PHOCUS heeft ons geholpen bij het vinden van een nieuwe collega voor onze salarisadministratie. Wegens het vertrek van een collega waren wij naarstig op zoek naar adequate invulling. In de huidige arbeidsmarkt en ook in het kader van onze regionale context was dit een uitdaging. Toch is dit relatief snel gelukt. De betreffende collega werkt tot tevredenheid van alle partijen ook een jaar na dato nog steeds bij ons! We verwachten en zetten in op een duurzame samenwerking.

Het contact met PHOCUS verloopt zeer goed. Tijdens het werving & selectietraject vonden we het prettig dat we periodiek op de hoogte werden gesteld van de voortgang. Er werd transparant weergegeven welke acties waren ondernomen. Dit gaf ons steeds vertrouwen om te geloven in een goede afloop. De selectie van kandidaten was duidelijk gebaseerd op onze wensen en onze organisatiecultuur.

Wat PHOCUS tot een goede partner maakt om mee samen te werken binnen het vakgebied HR & Payroll, is hun kennis van de markt. De kennis van de markt is groot. PHOCUS stelt een realistisch plan van aanpak op. Een plan dat aansluit bij de arbeidsmarkt. Daarbij heeft PHOCUS een duidelijk beeld van de branche, zodat enkel relevante kandidaten geïntroduceerd worden. Je kunt er daardoor op vertrouwen dat ze enkel professionals introduceren die aansluiten op je wensen!

frame
HR in de retail

HR-professionals in de retail worden geconfronteerd met unieke uitdagingen vanwege de operationele aard van het werk. Ze zijn voornamelijk bezig met... Lees verder
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame