088 408 6789
frame

Mariska Valk (Interim HR Business Partner bij FME)

Mariska Valk – Interim HR Business Partner bij FME

"
"InterimWorX denkt met de interimmer mee en ze gaan proactief op zoek naar een nieuwe opdracht wanneer deze bijna eindigt."
Een goede partner op het gebied van HR & Payroll
Warm contact gedurende de periode dat je een opdracht via hen vervult
Opdrachten bij mooie opdrachtgevers

Mariska Valk – Interim HR Business Partner bij FME

Via InterimWorX (ondertussen PHOCUS) heb ik verschillende uitdagende HR opdrachten bij mooie opdrachtgevers in uitdagende verschillende branches, zoals bijvoorbeeld de fashion retail en energy, mogen vervullen. Momenteel werk ik via InterimWorX al geruime tijd als Interim HR Business Partner bij FME in Zoetermeer.

De samenwerking met InterimWorX gaat ondertussen al jaren terug. Ik ken InterimWorX meerdere jaren en we hebben een fijne samenwerking opgebouwd. Mijn eerste kennismaking was nog in het Groothandelsgebouw met toentertijd mijn naamgenoot Mariska destijds. Al vanaf heter eerste moment een goede klik!

De samenwerking met InterimWorX is destijds tot stand gekomen doordat ik reageerde op een post over een opdracht die zij in portefeuille hadden. Mariska heeft mij toen begeleid in die procedure en uiteindelijk ben ik ook gestart op die opdracht.

Met name het contact met InterimWorX ervaar ik als heel prettig! Zij denken met de interimmer mee, gaan proactief op zoek naar een nieuwe opdracht wanneer deze bijna eindigt en onderhouden warm contact gedurende de periode dat je een opdracht via hen vervult.

InterimWorX is verder een goede partner op het gebied van HR & Payroll, omdat ze specialisten bemiddelen. De consultants weten exact welke rol in welk bedrijf jou als interimmer past. Daarnaast staat InterimWorX voor kwaliteit en een duurzame relatie.

frame
HR in de retail

HR-professionals in de retail worden geconfronteerd met unieke uitdagingen vanwege de operationele aard van het werk. Ze zijn voornamelijk bezig met... Lees verder
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame