088 408 6789
frame

Deborah Koelma (Director HR bij Zeelandia)

Debora Koelma – Director HR bij Zeelandia

"
"Wat InterimWorX echt onderscheidt als een partner binnen het vakgebied HR en salarisadministratie is hun vermogen om zich aan te passen aan onze specifieke behoeften en snel te reageren op veranderende omstandigheden."
Expertise, snelheid en toewijding aan kwaliteit
Uitstekend contact
Het vermogen om zich aan te passen aan specifieke behoeften

Debora Koelma – Director HR bij Zeelandia

Als HR-director en voorheen als HR business partner werk ik al jaren samen met InterimWorX (ondertussen PHOCUS). Hun vermogen om snel de juiste kandidaten voor te stellen heeft Zeelandia enorm geholpen, vooral tijdens drukke periodes of speciale projecten.

Onze samenwerking met InterimWorX begon jaren geleden, toen we dringend op zoek waren naar een tijdelijke professional om een belangrijke rol binnen ons team te vervullen. Ze reageerden snel op onze behoeften en leverden een kandidaat van uitstekende kwaliteit die goed paste bij onze wensen. Sindsdien hebben we regelmatig gebruik gemaakt van hun diensten en zijn we altijd blij met hun professionaliteit en toewijding.

Het contact met InterimWorX verloopt uitstekend. Ze zijn snel, proactief en denken echt met ons mee tijdens het wervingsproces. Hun team is goed georganiseerd, waardoor we ons volledig ondersteund voelen gedurende het hele proces, vanaf de eerste behoefteanalyse tot aan de afronding van de (interim) opdracht.

Wat InterimWorX echt onderscheidt als een partner binnen het vakgebied HR en salarisadministratie is hun vermogen om zich aan te passen aan onze specifieke behoeften en snel te reageren op veranderende omstandigheden. Hun focus op kwaliteit en klanttevredenheid is duidelijk merkbaar in elk contact wat we met hen hebben.

Kortom, InterimWorX is een betrouwbare partner gebleken voor onze organisatie. Hun expertise, snelheid en toewijding aan kwaliteit maakt dat ze een aanwinst zijn voor elke organisatie die op zoek is naar (tijdelijke) HR- en salarisadministratieprofessionals. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten!

frame
HR in de retail

HR-professionals in de retail worden geconfronteerd met unieke uitdagingen vanwege de operationele aard van het werk. Ze zijn voornamelijk bezig met... Lees verder
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame