088 408 6789
frame

Debby Leurs (Interim Senior Payroll Specialist )

Debbie Leurs – ZZP en interim Senior Payroll Specialist

"
"InterimWorX springt er in mijn ervaring echt tussenuit in hoeveel moeite ze voor je doen en hoe persoonlijk ze zijn."
De kracht van een uitgebreid netwerk
Veel inside information over een opdrachtgever
InterimWorX springt er tussenuit

Debbie Leurs – ZZP en interim Senior Payroll Specialist

De kracht van een uitgebreid netwerk bewijst zich mooi in het verhaal van Senior Payroll Specialist Debbie. Zij kwam jaren geleden al in contact met InterimWorX, maar lange tijd vielen haar beschikbaarheid en een opdracht niet tegelijk. Toen zij wél beschikbaar was, eind 2017, en er bij InterimWorX een uitdagende opdracht was, viel het allemaal op de plek en ging Debbie al snel aan de slag.

Een verschil met andere intermediairs

Die eerste opdracht beviel aan beide kanten goed. “Zeker in hun contactlegging merk ik ten opzichte van andere bureaus een groot verschil bij InterimWorX”, vertelt Debbie. “InterimWorX onderscheidt zich door het aanleveren van veel inside information over een opdrachtgever waarbij je op gesprek gaat. Daarin helpen ze absoluut in de voorbereiding van een sollicitatiegesprek en merk je dat ze zich voor je inzetten.”

“Echt niet alle intermediairs zijn zo dat ze snel even iemand willen plaatsen, maar InterimWorX springt er in mijn ervaring echt tussenuit in hoeveel moeite ze voor je doen en hoe persoonlijk ze zijn,” refereert Debbie terug aan de vele personeelsbemiddelaars waarmee ze in haar carrière heeft samengewerkt. “Zelfs wanneer Renate even geen nieuws had, liet ze me weten dat ze er bovenop zat maar nog even geen antwoord had van de opdrachtgever. Ze hebben absoluut geen afwachtende houding, waardoor je hen als ZZP’er zelf ook gunt om de opdracht aan te nemen. Zo ondersteunen we elkaar.”

 

frame
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame