088 408 6789
frame

Stephanie Kuypers (HR Adviseur )

Stephanie Kuypers – HR adviseur bij Gist

"
"Ook wanneer je een vaste baan hebt komt er voor veel mensen een punt waarop je toe bent aan iets nieuws."
Nieuwe baan via InterimWorX
Een wereld van verschil
Ik kan InterimWorX echt van harte aanbevelen

Stephanie Kuypers HR adviseur

Ook wanneer je een vaste baan hebt komt er voor veel mensen een punt waarop je toe bent aan iets nieuws. Een andere functie, een nieuwe branche of een uitbreiding van je takenpakket. Zo ook voor HR Adviseur Stephanie, die na vijf jaar met veel plezier voor haar werkgever te hebben gewerkt benieuwd was wat de markt haar nog meer te bieden had.

Zodoende solliciteerde ze op een openstaande werving & selectie vacature van InterimWorX. Renate van InterimWorX belde haar enthousiast op en meldde dat ze bovendien nog een tweede geschikte vacature binnen zou krijgen bij een heel leuk bedrijf.

HR adviseur in combinatie met salarisadministratie

“Ik had al eens met een ander bureau gewerkt. Daarmee was de ervaring prima, maar met Renate van InterimWorX was het wel echt een wereld van verschil. Ze was vanaf het begin zó betrokken en door haar enthousiasme merkte ik dat ze écht mij graag aan die leuke baan wilde helpen.”

De functie was die van HR adviseur voor een logistiek bedrijf. Er zat op dat moment iemand op interim-basis en ze waren op zoek naar een collega die zowel het adviserende deel zou oppakken als ook de administratie, zoals het voorbereiden van salarissen, het verwerken van mutaties en personeelsdossiers bijhouden. “Qua werkzaamheden was het vergelijkbaar met mijn toenmalige baan, maar het feit dat dit een voor mij totaal nieuwe branche was bood mij veel uitdaging,” licht Stephanie toe. “Vaak heb je mensen die óf alleen het adviserende stuk van HR doen, óf enkel de administratie.”

Werken als HR adviseur in een nieuwe branche

Het feit dat Stephanie nog niet eerder had gewerkt in de logistieke sector bood haar zoals gezegd veel uitdaging. “Je hebt te maken met een heel ander CAO en daarom dus met heel andere wet- en regelgeving. Daarnaast werkten er in dit bedrijf veel meer mensen, waaronder medewerkers in het warehouse en chauffeurs. Dat zijn functies waar ik tot dan toe nog niet mee had gewerkt. In het begin was het even wennen, maar al snel zat ik er helemaal op mijn plek.”

De bemiddeling via InterimWorX heeft Stephanie dus als heel positief ervaren. “Ze zitten er echt bovenop en reageren snel, zowel naar mij als naar hun opdrachtgever. Dat geeft je het vertrouwen dat ze echt hun beste beentje voorzetten om jou aan die baan te helpen. Het maakte niet uit hoe laat het was of waar Renate was: als ze nieuws had dan belde ze me altijd direct. Bovendien werd er een heerlijke taart bezorgd op mijn eerste werkdag,” vertelt Stephanie lachend. “Ja, ik kan InterimWorX echt van harte aanbevelen, ze doen echt nét dat beetje meer dan veel anderen.”

frame
frame

Kennismaken?

Ben jij benieuwd of werken via InterimWorX bij jou past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contactformulier

frame