+31 (0)172 51 99 00

Payroll specialist Rotterdam

InterimWorX is als recruitmentbureau in Rotterdam al jarenlang dé branche-expert voor salarisadministratie. Om die reden hebben wij een uitgebreid netwerk van salarisadministrateurs, die bekend zijn met meerdere salarispakketten. Als recruitmentbureau uit Rotterdam staan we hier dan ook om bekend; maar we hebben daarnaast specialisten in huis voor de HR- en ICT branche.

Recruitmentbureau Rotterdam voor interim & vast

InterimWorX is een recruitmentbureau in Rotterdam dat zich specialiseert in zowel interim als vaste functies op het gebied van salarisadministratie, HR en ICT. Zo matchen we opdrachtgever en kandidaat met elkaar voor korte termijn opdrachten zoals projecten of ter vervanging van een medewerkers die met ziekte- of zwangerschapsverlof gaat. Als ook voor langere termijn om in vaste dienst te treden.

InterimWorX voor kandidaten

We vinden het belangrijk dat jij als kandidaat komt te werken bij een opdrachtgever die bij je past. Qua bedrijfscultuur en zodat jij je uitgedaagd voelt in je nieuwe rol. Daarom kijken we niet alleen naar capaciteiten en ervaring, maar ook naar hoe jij bent als persoon en of wij denken dat dit past bij onze opdrachtgever. Een kandidaat zei laatst tegen ons: “jullie voelen als een familiebedrijf, ook al zijn jullie dat niet”. En we zijn blij om te horen dat kandidaten vinden dat deze aanpak ons typeert. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of bekijk onze vacatures voor salarisadministratie, HR of ICT.

Aandacht voor uw specifieke wensen als opdrachtgever

Met onze slogan Samen komen we tot de beste match, doelen we op zowel onze kandidaten als op onze opdrachtgever. We besteden veel aandacht aan het gedetailleerd in kaart brengen van jouw wensen en wat jij verwacht van een recruitmentbureau in Rotterdam. Bij kandidaten kijken we vervolgens niet alleen of hij of zij qua capaciteiten, ervaring en kennis past binnen het door u geschetste profiel, maar ook of het karakter past bij de bedrijfscultuur en binnen jullie team.

“Bij InterimWorX weten ze goed aan te voelen of een kandidaat bij mij als persoon en de werkgever waar ik op dat moment zit, past,” aldus Dennis van Koert, manager HR bij Spuigroep. Deze aanpak stelt ons in staat om snel een kandidaat te vinden die jouw organisatie vooruit helpt.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kun je terecht op onze contactpagina.

frame
frame