+31 (0)172 51 99 00

Maatwerk bij InterimWorX

Bij InterimWorx hebben we enkele speerpunten. De eerste, en misschien wel belangrijkste, is dat wij een methode hanteren waarin een persoonlijke benadering centraal staat, zowel naar onze kandidaten als naar onze opdrachtgevers. Wij geloven dat we alleen de perfecte match kunnen creëren als we de beide partijen goed kennen. Van onze kandidaten willen we dan ook niet alleen hun cv zien, maar ook een inschatting maken van hun karakter en persoonlijkheid. Daar staat tegenover dat we van onze opdrachtgevers willen weten hoe de bedrijfscultuur is. Een nieuwe medewerker functioneert namelijk pas echt goed als hij zich op zijn gemak voelt, ongeacht zijn technische geschiktheid voor de functie.

Kracht van een uitgebreid netwerk

Om de salarisadministratie binnen uw bedrijf overzichtelijk te houden, maakt u hoogstwaarschijnlijk gebruik van een softwarepakket van een van de grote spelers op de markt, zoals Raet. Het is logisch dat de pakketten van verschillende bedrijven van elkaar afwijken, maar zelfs de pakketten van Raet, zoals Beaufort, Gemal of Youforce, verschillen onderling nogal. U wilt natuurlijk dat uw nieuwe werknemer goed met deze pakketten overweg kan, en daarom heeft u een Raet Payroll Specialist nodig. Als u InterimWorX inschakelt, weet u zeker dat u precies vindt waar u naar op zoek bent. Wij beschikken over een groot netwerk van salarisadministrateurs, en zijn van hun specialiteiten en vaardigheden op de hoogte. Uw volgende Raet Payroll Specialist staat waarschijnlijk al te trappelen om aan de slag te gaan.

Uw perfecte Raet Payroll Specialist

Door onze focus op het persoonlijke aspect, in combinatie met ons uitgebreide netwerk van professionals in de wereld van de salarisadministratie, geloven wij dat we voor uw bedrijf de ideale Raet Payroll Specialist kunnen vinden. De perfecte match. Een vaardige werknemer die zich binnen uw bedrijf als een vis in het water voelt.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een Raet Payroll Specialist en wil je via InterimWorX aan de slag? Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame