088 408 6789

Professional payroll expert

Bij InterimWorX hebben we als bureau al jarenlang ervaring met de werving & selectie van payroll professionals in Rotterdam en daarbuiten. Zo kunt u bij ons terecht voor starters tot aan payroll professionals met een specifiek salarissoftwarepakket ervaring of branchekennis. Denk aan Exact, Afas Profit, Unit4, Raet, ADP, Visma… te veel om op te noemen.

Door onze persoonlijke werkwijze gecombineerd met ons uitgebreide netwerk in de salarisadministratie wereld, geloven wij dat we voor u de perfecte kandidaat kunnen vinden. Dé perfecte match tussen opdrachtgever en professional payroll.

InterimWorX staat voor maatwerk

Bij InterimWorX hanteren wij een werkwijze waarbij een persoonlijke benadering en aandacht voor specifieke wensen centraal staan, zowel naar onze kandidaten als naar onze opdrachtgevers. Wij geloven dat we de perfecte match alleen kunnen creëren als we beide partijen persoonlijk goed kennen. Zo willen wij van onze payroll professionals niet alleen een CV zien, maar maken wij ook een inschatting van hun persoonlijkheid en karakter. Want naast een technische geschiktheid voor de functie, functioneert een nieuwe medewerker pas optimaal wanneer die écht bij de bedrijfscultuur past.

Professional payroll: vast of interim?

Onze kandidaten kunnen genieten van ‘’The best of both worlds’’ zoals beschreven door onze payroll professionals. Zo kunnen ze werken voor wisselende opdrachtevers met het gevoel van een ZZP’er, maar met de zekerheid van een vaste baan. Daarnaast bemiddelt InterimWorX ook payroll professionals en salarisadministrateurs als vaste nieuwe collega’s bij onze opdrachtgevers.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een payroll professional en wil je via InterimWorX aan de slag? Bekijk hier onze actuele vacatures.

frame
frame