088 408 6789

PHOCUS en InterimWorX bundelen diensten en oplossingen.

PHOCUS en InterimWorX, specialisten binnen HR & Salarisadministratie, gaan samen verder. Met deze fusie bieden de partijen gezamenlijk een compleet pakket aan HR & Payroll diensten en oplossingen. Sterk op de inhoud, flexibel, persoonlijk in dienstverlening en met de focus op kwaliteit.

InterimWorX is al 20 jaar specialist in de bemiddeling van HR- en Salaris professionals, vast en interim. Met een team van bevlogen en ervaren consultants werft InterimWorX vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam HR en payroll talent voor tal van organisaties in heel Nederland. InterimWorX beschikt over een zeer groot en krachtig netwerk van specialisten binnen beide vakgebieden. Het sterke netwerk van InterimWorX binnen de specialisaties HR en Salarisadministratie was één van de belangrijke redenen voor PHOCUS om de samenwerking aan te gaan. Jan Bosman, DGA van InterimWorX over de samenwerking: “Als organisatie hebben wij er altijd voor gekozen om ons te richten op de ervaren HR en salaris professional en om hen optimaal te matchen met onze klanten. Dat specialisme heeft ons al meer dan 20 jaar heel ver gebracht. Dit willen wij blijven doen. De fusie met PHOCUS biedt ons de mogelijkheid om onze dienstverlening uit te breiden met outsourcing en consultancy binnen de twee vakgebieden waar wij al sterk in zijn. De vraag naar goede HR en salaris specialisten blijft onverminderd groot. Met deze stap kunnen we samen de markt in de volle breedte bedienen.”

PHOCUS is al meer dan 23 jaar specialist op het gebied van HR en salaris. PHOCUS biedt organisaties expertise, innovatieve oplossingen en hoogwaardige dienstverlening binnen deze twee vakgebieden. Dit doen ze enerzijds met de eigen consultants, die op projectbasis bij klanten werken voor onder andere procesoptimalisatie en software implementaties. Anderzijds is er het PHOCUS Shared Services Center, van waaruit HR- en salarisdiensten zoals outsourcing en software oplossingen worden aangeboden. De HR- en salarisprofessionals spelen een belangrijke rol in deze oplossingen, aldus Roger Horz, DGA van PHOCUS. “Door het bieden van de juiste HR en salaris services zorgen we ervoor dat organisaties zich onbezorgd kunnen richten op hun primaire missie en doelstellingen.” De fusie met InterimWorX is voor PHOCUS een logische stap. “Wij hebben een uitstekend netwerk met diverse gerenommeerde HR- en Salarisproviders voor consultancy diensten en bijna 50 eigen professionals. We beschikken echter nog niet over een groot extern netwerk van ervaren HR en Salaris professionals. InterimWorX beschikt juist wel over dit enorme netwerk en wordt door klanten ook specifiek daarvoor gevonden. Door beide specialisaties van de organisaties samen te voegen, kunnen we klanten optimaal en sneller bedienen. Bovendien kunnen we onze eigen Consultants, en de Consultants van InterimWorX, nog meer verschillende opdrachten bieden. Zo profiteren onze klanten en onze Consultants van deze fusie.”

Dankzij de fusie ontstaat er een specialisten pool van zo’n 125 HR en Salaris experts. Professionals die, of ze nu tijdelijk of voor langere termijn voor een organisatie aan de slag gaan, de organisatie blijvend verbeteren.
Wil je bespreken hoe de dienstverlening of oplossingen van PHOCUS en InterimWorX voor jou kunnen werken, neem dan contact op met InterimWorX (www.interimworx.nl) via 010 477 44 58 of met PHOCUS (www.phocus.nl) op 0172 519 900.

frame
frame