010 477 44 58

Payroll Actualiteitendag

Ieder jaar organiseert InterimWorX in samenwerking met 2Xplain de Payroll Actualiteitendag. In deze training komen alle aanstaande wijzigingen in wet- en regelgeving en de aspecten rondom de invoering hiervan aan bod.

Tijdens het event word je door de, je vast welbekende spreker Gerrie de Hoop meegenomen in alle relevante wijzigingen op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid, arbeidsrecht en pensioenen.

Programma
De dag start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur, een uitgebreide lunch is inbegrepen. Uiteraard komen alle relevante ontwikkelingen binnen de gebieden Arbeidsrecht, Sociale Zekerheid, Loonheffingen, Pensioenen en internationaal aan bod. Om de actualiteit de waarborgen, worden de definitieve onderwerpen later bepaald en bekend gemaakt.

Praktische informatie
Locatie
Airport Hotel Rotterdam, Vliegveldweg 59-61 te Rotterdam.

Data
Donderdag 1 december 2022

PE Punten
NIRPA: 40 punten

Kosten
De reguliere kosten voor deze training bedragen € 552,- exclusief btw. InterimWorX biedt deze Actualiteitendag aan haar relaties aan voor € 249,- exclusief btw (inclusief lunch en parkeren).

Mochten de Coronamaatregelen tussentijds onverhoopt dusdanig worden aangescherpt dat een klassikale training niet meer mogelijk is, boeken wij jouw Actualiteitendag om naar een online Actualiteiten event, tegen een gereduceerd tarief. 

Aanmelden
We ontvangen graag vóór 23 september je aanmelding via onderstaand formulier.


 

frame
frame