088 408 6789

Netwerk van professionals in Rotterdam

Tot het uitgebreide netwerk van InterimWorX behoren talloze professionals binnen de salarisadministratie, human resources, Finance en ICT. Dankzij dit diverse en grote netwerk bieden wij al sinds 2003 de best mogelijke personele oplossing aan vele bedrijven. Voor uw organisatie een passende werknemer vinden, zien wij als een mooie uitdaging die wij dan ook graag aangaan.

Maatwerk in recruitment

Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk. Daarom investeren wij veel tijd in het leren kennen van onze kandidaten, maar ook om uw bedrijf te leren kennen. Kennis van het bedrijf en de bedrijfscultuur is naast kennis van de kwaliteiten en eigenschappen van onze kandidaten cruciaal voor het vinden van de perfecte match. InterimWorX stelt altijd de persoon centraal. Om een passende werknemer te vinden, kijken wij dus niet alleen naar concrete vaardigheden, maar ook naar de soft skills en karaktereigenschappen. Deze persoonlijke eigenschappen en ambities vinden wij even belangrijk bij het bepalen van iemands geschiktheid binnen de context van een bepaald bedrijf.

Vaste of interim werknemer vinden

Of u nu op zoek bent naar een vaste kracht of interimmer, InterimWorX helpt u met het zoeken naar de passende werknemer voor uw uitdaging. Met ondersteuning van InterimWorX wordt een passende werknemer vinden gemakkelijk, en komt u in contact met echte professionals die uw organisatie blijvend kunnen verbeteren.

 

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar.

frame
frame