088 408 6789

Werken via InterimWorX

InterimWorX biedt verschillende contractvormen. Zo kun je bij InterimWorX in dienst zijn, maar ook als zelfstandige via onze organisatie bij onze opdrachtgevers aan de slag. Ook bieden wij vaste banen bij onze opdrachtgevers. Je treedt dan, nadat je de werving en selectie procedure succesvol hebt doorlopen, rechtstreeks in dienst bij de betreffende organisatie.

Wij nemen de tijd om je te leren kennen

InterimWorX gelooft in een persoonlijke benadering. Wij nemen graag de tijd je te leren kennen. Hierbij hechten wij niet alleen waarde aan kennis en ervaring. Jouw persoonlijke eigenschappen en ambitie wegen voor ons minstens zo zwaar. Bij InterimWorX zoeken we exact de baan of de opdracht die bij je past. Deze persoonlijke aandacht geven wij ook nadat je gestart bent bij onze opdrachtgever. Treed je in dienst op basis van werving en selectie? Dan evalueren wij het eerste jaar graag een aantal malen of je op de juiste plek zit. Ben je als interimmer aan de slag bij onze opdrachtgever? Dan investeren wij gedurende de gehele opdracht in fieldmanagement gesprekken met zowel jou als de eindklant.

De volgende stap in jouw loopbaan

Wij bieden banen en opdrachten binnen de vakgebieden Salarisadministratie en HRM. Als solide bureau hebben wij een groot netwerk, bestaande uit een diversiteit aan toonaangevende opdrachtgevers actief in uiteenlopende sectoren. Van fashion, telecom, retail en logistiek tot zorg, onderwijs en overheid. Wil jij weten welke volgende stap in jouw loopbaan InterimWorX kan bieden? Bekijk onze vacatures en opdrachten binnen Salarisadministratie en HRM Direct je CV uploaden of rechtstreeks contact opnemen kan ook. Heb je interesse om als interim professional in dienst van InterimWorX te werken, lees dan alles over InterimWorX als werkgever in Werken bij InterimWorX. Wij maken graag kennis met je!

frame
frame