088 408 6789

Netwerk van InterimWorX

InterimWorX heeft een groot netwerk van professionals binnen salarisadministratie, Human Resources, Finance en ICT. Dankzij ons diverse netwerk verloopt het werven van professionals vaak moeiteloos. Sinds 2003 bieden wij bedrijven de best mogelijke personele oplossingen, namelijk kandidaten die naadloos bij de wensen en strategieën van uw organisatie aansluiten.

Maatwerk bij InterimWorX

Persoonlijke benadering speelt bij InterimWorX een essentiële rol. Wij zijn ervan overtuigd dat we alleen de best mogelijke match kunnen vinden als wij onze opdrachtgevers en kandidaten beide door en door kennen. Daarom nemen wij de tijd om beide partijen goed te leren kennen. We geloven dat de perfecte kandidaat niet alleen de juiste kennis en ervaring moet hebben, maar ook qua karakter optimaal moet aansluiten bij het bedrijf. Op deze manier verloopt het werven van de juiste professionals moeiteloos. InterimWorX zorgt telkens weer voor de ideale match tussen werkgever en werknemer.

Vast of interim

Of u nu op zoek bent naar een vaste of interim medewerker, als wervingsbureau in Rotterdam vinden wij altijd snel en op transparante wijze de juiste persoon voor uw uitdaging. Via ons vindt u uitsluitend professionals die uw organisatie blijvend verbeteren. InterimWorX vindt de juiste mensen voor de juiste plek. We zorgen voor een optimaal resultaat. Moeiteloos werven komt zo opeens een stuk dichterbij.

 

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar.

frame
frame