088 408 6789

InterimWorX op het Jaarcongres Salarisnet

Ben jij bij het Jaarcongres Salarisnet op 28 november 2019? Dan ontmoeten wij jou graag op onze stand!

InterimWorX heeft jarenlange expertise in het bemiddelen van salarisadministrateurs, voor zowel vaste als interim functies. Dankzij ons uitgebreide netwerk in verschillende branches, kunnen wij zowel professionals als opdrachtgevers snel en effectief helpen. Hierin zijn wij transparant en hebben aandacht voor de persoon.

Of jij je nu oriënteert op een volgende stap in je carrière, of op zoek bent naar een salarisprofessional met specifieke branche- en/of softwarekennis om jouw organisatie te versterken: wij koppelen jullie aan elkaar.

Daar waar bij een functie al snel wordt gesproken over competenties en werkzaamheden, kijken wij verder. Naar een persoon van wie het karakter past bij de organisatie en andersom. Het zijn immers de professionals die de functie en het bedrijf maken. Professionals die, of ze nu tijdelijk of voor langere termijn aan de slag gaan, een organisatie blijvend verbeteren. Die aan één woord genoeg hebben. Dát zijn de mensen van wie wij houden, die InterimWorX zoekt en te bieden heeft.

Zien wij jou de 28e?

Schrijf je in voor een afspraak

Uiteraard verwelkomen wij iedereen bij onze stand. Wil je graag een wat uitgebreider gesprek of consult met één van onze collega’s? Dan is het mogelijk om hieronder een voorkeurstijd op te geven en alvast aan te geven waarover je het graag wilt hebben.


frame
frame