088 408 6789

Persoonsgerichte aanpak

We zetten bij InterimWorX altijd de persoon centraal. Dit slaat niet alleen op de kandidaat die wij aanleveren, maar bijvoorbeeld ook op hoe wij uw vacature inschatten. Natuurlijk is een goed cv met de bijbehorende vaardigheden belangrijk, maar wij geloven dat iemand pas echt tot zijn recht komt als hij of zij qua ambitie en karakter aansluit bij de cultuur van uw bedrijf. Naast dat wij onze kandidaten op deze manier goed kennen, doen we dus ook ons uiterste best om aan de hand van onze gesprekken uw bedrijfscultuur goed in te schatten. Uit ervaring kunnen wij melden dat bij een goede match tussen deze profielen de samenwerking veel beter verloopt. Dat is de persoonsgerichte aanpak waar we bij InterimWorX trots op zijn.

Uitgebreid netwerk van professionals

Het succes van een personeelsbemiddelaar valt of staat met de kwaliteit van zijn netwerk. Bij InterimWorX beschikken we over een zeer uitgebreid netwerk van gedreven professionals in meerdere branches, waaronder salarisadministratie. Door dit netwerk goed te onderhouden en continu aan te vullen met veelbelovende starters en ervaren specialisten, zorgen wij ervoor dat wij in de meeste gevallen de ideale werknemer voor uw functie al door en door kennen. Dit maakt voor u een interim payroll specialist aantrekken natuurlijk al een stuk makkelijker!

Snel en effectief een interim payroll specialist aantrekken

Een interim payroll specialist aantrekken kan een kleine lijdensweg zijn, maar als u de hulp van InterimWorX inschakelt, zult u zien dat het ook makkelijker kan. Wij zijn als geen ander thuis in de wereld van de salarisadministratie, en kunnen daardoor snel en vrijwel moeiteloos de geschikte kandidaat voor u vinden. Een interim payroll specialist aantrekken gaat het beste als u het samen met InterimworX doet.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

frame
frame