088 408 6789

Inspiratiesessie | Het creëren van vitale en bevlogen weknemers

 

Zet je schrap voor een ochtend vol inspiratie en nieuwe inzichten! Wij nodigen je van harte uit op donderdag 28 maart voor een exclusieve inspiratiesessie over het creëren van vitale en bevlogen werknemers. De spreker is Ronald van der Molen van VitalForWork.

Bevlogenheid is een belangrijke succesfactor voor jouw bedrijf. Door te investeren in bevlogenheid daalt het verzuim & verloop en stijgt de productiviteit & klantgerichtheid van je werknemers. Hoe bevlogen zijn jouw medewerkers?

Steeds meer wetenschappers geloven dat mentale fitheid de belangrijkste werkgerelateerde uitdaging is voor de komende jaren. Daarom zal Ronald van der Molen tijdens deze sessie zijn diepgaande kennis en praktische tips over dit onderwerp delen. Hij is de eigenaar van Transformatio, initiatiefnemer van VitalforWork en docent aan de Erasmus Universiteit.

Ontdek hoe je een cultuur kunt creëren waarin medewerkers floreren. Hierdoor worden niet alleen de prestaties van het individu, maar ook die van het hele team naar nieuwe hoogten getild.

En er is meer. De ochtend begint goed met een heerlijk paasontbijt om de dag energiek te starten. Verwen je smaakpapillen, laat je inspireren en maak kennis met andere gelijkgestemden. Spoiler alert: het begint allemaal met een gezonde dosis energie en positiviteit!

Programma:
07.45 – 08.00                     Warm welkom
08.00 – 09.30                     Inspiratiesessie: Bevlogen aan het werk
09.30 – 10.00                     Uitloop en mogelijkheid tot netwerken

Praktische zaken:
Locatie                                Napkins, Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden
Datum                                 28 maart 2024
Parkeren                             Gratis parkeergelegenheid rondom Napkins

Wil jij groeien in aantrekkelijk werkgeverschap? We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan een gezonde, vitale toekomst voor jouw organisatie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden! Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.


frame
frame