088 408 6789

Moeiteloos werven van werknemers

Sinds 2013 beschikt InterimWorX over een groot netwerk van professionals binnen verschillende gebieden, zoals salarisadministratie, Human Resources, Finance en ICT. Dankzij ons diverse en uitgebreide netwerk verloopt het proces van het zoeken en vinden van de geschikte werknemer vrijwel altijd soepel. De door ons aangeleverde professionals sluiten optimaal bij de wensen en behoeften van uw organisatie. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen we in veruit de meeste gevallen voor u een geschikte werknemer vinden.

Perfecte match tussen werknemer en werkgever

InterimWorX hanteert een persoonlijke benadering. In onze optiek is het cruciaal om van zowel de opdrachtgever als van de kandidaat veel kennis te hebben. Niet alleen over harde eisen of benodigde vaardigheden, maar ook over minder duidelijke factoren, zoals de bedrijfscultuur en de karaktereigenschappen van de kandidaten. Om deze kennis te vergaren zorgen wij er altijd voor dat we de beide partijen uitgebreid spreken en analyseren. Een kandidaat kan op papier immers ideaal lijken, maar als hij of zij binnen uw bedrijf niet goed kan aarden, dan komen beide partijen er vaak nadelig uit.

Vast of interim

Of u nu op zoek bent naar een vaste of interim medewerker, als ervaren personeelsbemiddelaar kunnen wij voor u altijd een geschikte werknemer vinden. We werven moeiteloos professionals die uw organisatie blijvend verbeteren, elke keer weer. InterimWorX staat voor u klaar, en zorgt voor een optimaal resultaat.

Samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten, kunt u terecht op onze contactpagina.

Ben je een kandidaat? Bekijk hier onze actuele vacatures!

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar.

frame
frame