088 408 6789

Interim of voor vast

Onze dienstverlening bestaat uit werving en selectie en detachering van Finance professionals. Wij bieden u dan ook altijd een Finance collega voor de termijn die u in gedachten hebt. Op het gebied van financiële administratie, verslaglegging & analyse, planning & control en financieel management.

Interim of vast: InterimWorX biedt u de juiste kandidaat!

De beste match: op vakinhoudelijk én persoonlijk niveau

Uiteraard hebben onze kandidaten actuele kennis van alle belangrijke financiële software. Daarnaast zijn wij thuis in een diversiteit aan branches. Tot onze opdrachtgevers behoren toonaangevende spelers binnen zowel profit, zorg, overheid en non-profit. Onze kandidaten beschikken dan ook veelal over specifieke ervaring in uw sector. Maar misschien wel het allerbelangrijkste vinden wij het om een kandidaat voor u te werven die qua persoonlijkheid volledig past bij uw organisatie. InterimWorX werkt met oog voor de unieke wensen van iedere opdrachtgever en kandidaat.

Wij vinden uw nieuwe Finance collega…

Ontdek wat InterimWorX voor u kan betekenen bij het vinden van een vaste Finance collega op basis van Werving en Selectie. Heeft u behoefte aan tijdelijke capaciteit of expertise? Lees dan meer over onze interim dienstverlening of bekijk het aanbod beschikbare Finance professionals online. Vindt u niet wat u zocht? Ga dan eens vrijblijvend in gesprek met onze recruiters. Op basis van uw specifieke wensen, stellen zij graag met u het profiel op voor uw ideale Finance professional. En brengen u in contact met de best geschikte kandidaten.

… of uw nieuwe uitdaging binnen Finance!

Zelf op zoek naar een vaste baan of interim opdracht binnen Finance? Ook dan kan InterimWorX veel voor u betekenen. Wij bemiddelen voor vacatures bij uiteenlopende toonaangevende opdrachtgevers. Wij komen altijd graag in contact met kandidaten voor wie wij direct óf op termijn iets kunnen betekenen. Houd onze Finance vacatures in de gaten of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

frame
frame