088 408 6789

Bureau salarisadministrateurs

Dankzij onze jarenlange ervaring als bureau voor salarisadministrateurs is InterimWorX onderhand uitgegroeid tot één van de marktleiders in de bemiddeling van salarisadministrateurs. Of het nou om een vaste of interim functie gaat, uw nieuwe medewerker is altijd op de hoogte van specifieke cao en branchekennis. Snel, zorgvuldig en deskundig bieden wij u de best passende kandidaat met aandacht voor uw specifieke wensen.

Altijd up-to-date branche en cao kennis

Als toonaangevende specialist in de werving en selectie van payroll specialisten, is InterimWorX van vrijwel alle markten thuis. Hierbij kunt u denken aan ervaren salarisadministrateurs in bijvoorbeeld retail, telecom, logistiek, maritiem en overheid branches. Deze specialisten beschikken ook over recente branch en salarrissoftware kennis. Op onze website kunt u een volledig overzicht vinden van onze kennisgebieden, van ADP tot Raet en meer.

Profiteer van ons krachtig netwerk

Bij InterimWorX kunt u profiteren van een uitgebreid specialistisch netwerk van payroll specialisten in uw branche. Als bureau salarisadministrateurs vinden wij het belangrijk om dagelijks in onze netwerk te investeren en zijn wij altijd te vinden op alle jaarlijkse toonaangevende payroll congressen. Wanneer u kiest voor InterimWorX voor uw selectie en werving, dan geniet u gelijk van ons sterk en ervaren netwerk.

Maatwerk in recruitment

Wij hechten veel belang als bureau om de geschikte kandidaat voor u te vinden die voldoet aan uw unieke wensen, de kennis en ervaring vereisten en bedrijfscultuur. Ons slogan luidt daarom ook; samen komen we tot de beste match.

Enthousiast geworden? Wij leren u graag beter kennen tijdens een vrijblijvend kennisgesprek! Om een gesprek aan te vragen, of als u meer informatie wilt over onze diensten als bureau salarisadministrateurs; dan kunt u terecht op onze contactpagina.

frame
frame