088 408 6789

Bureau Payroll Specialisten

Als bureau onderhouden we nauw contact met ons netwerk en zijn daarom goed op de hoogte van de beschikbare payroll specialisten. Wat vast staat is dat uw nieuwe medewerker altijd op de hoogte is van specifieke branchekennis en uw cao, of u nu zoekt naar een junior payroll specialist of iemand met leidinggevend niveau. Na een persoonlijke kennismaking met iemand uit het netwerk van ons bureau, weet u of u de juiste kandidaat gevonden heeft.

Profiteren van ons uitgebreide netwerk payroll specialisten

InterimWorX heeft een groot, specialistisch netwerk van payroll specialisten met vakkennis in uw branche. Dagelijks investeren wij in ons netwerk die al dan niet bewust op zoek zijn naar een nieuwe vaste functie. Wij zijn als bedrijf aanwezig op alle jaarlijkse toonaangevende payroll congressen. Wij begrijpen het salarisvak en kennen de juiste mensen om aan uw wensen te voldoen. Wanneer u kiest voor de werving en selectie doorhet bureau van InterimWorX, profiteert u van ons sterke netwerk payroll specialisten.

Van alle markten thuis

Ons bureau heeft ervaring met werving en selectie van salarisspecialisten binnen een groot aantal branches in zowel de profit- als non-profit sector. Payroll specialisten met ervaring binnen o.a. de zorg, financiële instellingen, logistiek, industrie, overheid, telecom, maritieme sector, retail en onderwijs. Zij beschikken dan ook over recente kennis van de bijbehorende cao’s en ervaring met een diversiteit aan salarissoftware. Van ADP en Raet, tot SAP en AFAS Profit. Op onze website kunt u ook terecht voor een volledig overzicht van onze kennisgebieden.

Een oplossing voor uw unieke wensen

InterimWorX wil graag exact weten welke payroll specialisten u zoekt. In ons werving- en selectie proces investeren wij alle benodigde tijd en aandacht om, samen met u, zorgvuldig het exacte kandidaatsprofiel op te stellen.

Hierbij hechten wij als bureau evenveel waarde aan uw harde eisen op het gebied van kennis en ervaring, als aan de gewenste persoonlijke eigenschappen van uw nieuwe collega. Onze ervaring is dat juist persoonlijkheid bepaalt of een collega past binnen een afdeling en organisatie. Wilt u weten hoe onze opdrachtgevers deze benadering ervaren? Zij delen hun ervaringen in referenties en testimonials.

Wilt u graag meer informatie over hoe wij als het bureau voor payroll specialisten u van dienst kunnen zijn bij de werving van een nieuwe collega voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Direct een vacature plaatsen kan ook. Wij nemen dan graag per omgaande contact met u op.

Zoekt u een tijdelijke payroll specialist? Maak dan gebruik van onze interim dienstverlening. U kiest dan voor een van Interim zijn eigen payroll specialisten.

frame
frame