088 408 6789

Bureau Payroll Professionals

Wij zijn goed op de hoogte van de beschikbare payroll professionals bij ons bureau. InterimWorX garandeert dat uw nieuwe collega bekwaam is met de specifieke branchekennis en uw cao, of u nu zoekt naar een beginnende payroll professionals of iemand met jarenlange ervaring. Na kennis gemaakt te hebben met iemand uit ons netwerk, vindt u al snel een geschikte werknemer voor uw openstaande functie.

Profiteren van ons bureau met uitgebreide netwerk payroll professionals

InterimWorX heeft een groot, specialistisch netwerk van payroll professionals met vakkennis in uw branche. Ons netwerk van enthousiaste werkzoekende wordt dagelijks bijgehouden. Wij zijn als bureau aanwezig op alle jaarlijkse toonaangevende payroll congressen en beurzen. Wij zijn expert op het gebied van salarisverwerking en weten precies de juiste mensen te vinden voor uw openstaande vacature. Wanneer u voor het bureau van InterimWorX kiest voor de werving en selectie, profiteert u van een sterk netwerk aan payroll specialisten.

Van alle markten thuis

Ons payroll professionals bureau heeft ervaring met selectie en werving van specialisten binnen zowel profit-als non-profit branches. Dat maakt onze expertise zeer divers. Zo hebben wij payroll professionals met ervaring in o.a. de zorg, financiële instellingen, maritieme sector, overheid, industrie, telecom, logistiek, retail en onderwijs. Zij zijn dan ook goed geschoold over de bijbehorende cao’s en ervaring met een diversiteit aan salarissoftware. Van SAP en Raet, tot ADP en AFAS Profit. Als u meer wilt weten kunt u hier meer informatie vinden over een volledig overzicht van onze kennisgebieden.

Een oplossing voor uw unieke wensen

Ons bureau wil graag exact weten welke payroll professionals u zoekt. Wij stellen samen met u het kandidaatsprofiel samen dat u voor ogen heeft. Vervolgens gaan wij in ons werving en selectie proces op zoek naar de perfecte kandidaat.

Onze ervaring is dat persoonlijkheid bepaalt of een collega past binnen een afdeling en organisatie. Daarom hechten wij als bureau evenveel waarde aan uw harde eisen op het gebied van kennis en ervaring, als aan de gewenste persoonlijke eigenschappen van uw nieuwe collega. Als u zich afvraagt hoe onze opdrachtgevers deze benadering ervaren, kunt u hun ervaringen inzien in hun referenties en testimonials.

Wilt u meer informatie over hoe wij als bureau te werk gaan en u kunnen bijstaan bij het vinden van een nieuwe collega? Neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een vacature te plaatsen op onze website.

U kun ook gebruik maken van onze interim dienstverlening wanneer u zoekt naar een tijdelijke payroll professional . Een specialist van InterimWorX zal deze rol dan voor u vervullen.

frame
frame