Contact 088 408 6789
frame

Solliciteren

Ben jij de Recruitment Consultant bij InterimWorX | Vast die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met onze recruiter Gerwin Bovenberg

Recruitment Consultant bij InterimWorX | Vast

Ben jij iemand die niet alleen het gesprek aan tafel levendig houdt, maar ook met het toetsenbord de juiste snaar weet te raken? Werk je graag in een gedreven, hecht en professioneel team? En vind je het leuk om regelmatig contact met interim professionals en veel contact met opdrachtgevers te hebben? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken voor ons eigen team in hartje Rotterdam!

Als Recruitment Consultant bij PHOCUS (Interim) match je interim professionals met mooie projecten en opdrachtgevers. Je hebt veel contact met interim professionals, gaat regelmatig langs bij opdrachtgevers, vertaalt interim posities in concrete opdrachten, bouwt aan je netwerk en zorgt voor (nieuwe) interim opdrachten door zowel nieuwe als bestaande opdrachtgevers te benaderen.

Samengevat

  • Standplaats: hartje Rotterdam
  • Uren: 32 – 40 uur per week
  • Bruto maandsalaris: tot max. € 4.300 per maand
  • Hybride werken: (60% kantoor, 40% vanuit huis)

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant bij PHOCUS (Interim) bemiddel je interim HR & Payroll professionals bij opdrachtgevers. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele proces: je hebt veel contact met interim professionals en opdrachtgevers, gaat regelmatig langs bij onze klanten, vertaalt interim posities in concrete opdrachten, stelt contracten op en organiseert samen met het team verschillende evenementen. Hiernaast houd jij je actief bezig met het generen van new business. Je benadert potentiële klanten, haalt interim opdrachten binnen en helpt strategieën te bedenken om new business binnen te halen. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere:

  • Het voeren van telefonische en fysieke intakes met interim professionals
  • Het uitbreiden van je netwerk van interim HR & Payroll professionals
  • Interim posities van opdrachtgevers inventariseren en deze vertalen naar concrete opdrachten
  • Het introduceren van passende interim professionals bij opdrachtgevers
  • Het genereren van new business door acquisitie, relatiebeer, sales- en marketingstrategieën
  • Het bezoeken van opdrachtgevers en de interim professionals die daar in opdracht zijn
  • Het opstellen van contracten en de administratie rondom overeenkomsten van opdrachten

Wat breng je mee?

Gedrevenheid, plezier en kwaliteit. Kun jij je inleven in de ambities van onze kandidaten en de wensen van onze opdrachtgevers? Bereik jij resultaat liever samen dan alleen? Vind je het leuk om veel contact met interim professionals en opdrachtgevers te hebben? En vind je het leuk om new business te genereren met behulp van acquisitie, relatiebeer, sales- en marketingstrategieën? Dan maken we graag kennis!

  • Je bent voor 32 – 40 uur beschikbaar
  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding of minimaal 3 jaar ervaring als recruiter
  • Je bent resultaatgericht, gedreven, overtuigend en enthousiast
  • Je hebt plezier in het contact onderhouden met interim professionals en opdrachtgevers
  • Je bent communicatief en schriftelijk vaardig

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij PHOCUS (Interim) betekent dat je uiteenlopende werkzaamheden verricht binnen een gezellig team. Het team bestaat in totaal uit 4 collega’s, jou meegerekend 5. Je komt te werken op een mooie locatie in Rotterdam, naast de Erasmusbrug. Verschillende collega’s werken hybride, alhoewel het op kantoor natuurlijk altijd gezelliger is! Daarnaast krijg je veel vrijheid en is er ruimte (en budget) voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

  • Een salaris oplopend tot € 4.300 per maand (fulltime)
  • Een mooi mobiliteitsbudget of leaseauto
  • In totaal 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Een prachtige pensioenregeling: de pensioenpremie wordt volledig voor je betaald
  • Onkostenvergoeding en thuiswerkvergoeding
  • MacBook en iPhone
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief

Het bedrijf en het team

Het belangrijkste voor jou om te weten is dat ons team bij InterimWorX, PHOCUS Interim, bestaat uit gedreven professionals die op een informele manier met elkaar omgaan. Dat we de samenwerking opzoeken. Kwaliteit leveren en razendsnel aan de slag gaan wanneer er een nieuwe interim opdracht binnenkomt. Dit doen we met een team van vier professionals. Drie collega’s zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van interim professionals, één van hen focust zich specifiek op werving & selectietrajecten.

Uiteraard is het belangrijk dat je het vak goed verstaat en gedreven bent je verder te ontwikkelen als recruitment consultant. Daar helpen wij jou graag (verder) mee. Nog belangrijker is of je goed binnen ons persoonlijke en hechte team past. We nodigen je dan ook van harte uit om kennis te komen maken!

PHOCUS is al meer dan 20 jaar specialist in het bemiddelen van interim en vaste HR & Payroll Professionals. Dat betekent dat we over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en interim professionals beschikken. Dat we marketing op uiteenlopende manieren inzetten om opdrachten binnen te halen, kennis te delen, ons netwerk uit te breiden en ons merk te versterken. Elk jaar organiseren we verschillende kennissessies en sociale evenementen voor onze opdrachtgevers en interim professionals. Daarnaast brengen we elk kwartaal een magazine uit met alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van HR & Payroll.

Begin 2024 zijn twee organisaties (InterimWorX en PHOCUS) gefuseerd en verder gegaan onder de naam PHOCUS. Daarmee zijn we een allround HR & Salaris expert geworden die verschillende servies aanbiedt, waaronder interim services (PHOCUS Interim), Consultancy en Outsourcing. Dit doen we in totaal met zo’n 50 collega’s, waarvan een deel intern werkt en een deel extern (de consultants).

Locatie

Rotterdam

Over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Leuk, we verkennen graag of je binnen ons team past! Wil je meer weten over ons team, PHOCUS en de positie van Recruitment Consultant?

Neem dan contact op met Gerwin Bovenberg via gerwin.bovenberg@interimworx.nl, g.bovenberg@phocus.nl, 0638074451 of 088 408 6789.

Enthousiast geworden?

frame
frame