Contact 088 408 6789
frame

Solliciteren

Ben jij de Salarisadministrateur bij Koppert | Vast die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Salarisadministrateur bij Koppert | Vast

Voor onze opdrachtgever Koppert, specialist in duurzame teeltmethoden, werft PHOCUS op exclusieve basis een Salarisadministrateur.

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur met een passie voor nauwkeurigheid en verbetering? Wil jij werken bij een dynamisch en internationaal bedrijf dat zich inzet voor een betere gezondheid van mens en planeet? Solliciteer nu en maak deel uit van een enthousiaste HR team dat zich richt op het ondersteunen van meer dan 750 medewerkers in Nederland.

Ontdek de mogelijkheden voor groei, ontwikkeling en samenwerking bij onze klant Koppert in Berkel & Rodenrijs!

Samengevat

  • Standplaats: Berkel & Rodenrijs
  • Uren: 32 – 40 uur per week, hybride werken
  • Software: ADP iHCM
  • Niveau: medior/senior
  • Bruto maandsalaris: tot max. € 4.927,95 bij fulltime dienstverband

Wat ga je doen?

Als lid van het HR Services team bij Koppert maak je deel uit van een team van 4 collega’s en rapporteer je aan de Team Lead HR Services. Jouw verantwoordelijkheid is het verzorgen van een nauwkeurige HR- & Salarisadministratie voor meer dan 750 medewerkers in Nederland, conform de eigen cao en het bedrijfsreglementen van Koppert. Je verwerkt salarismutaties niet alleen in de salarisapplicatie (ADP iHCM), maar ook in andere systemen voor secundaire arbeidsvoorwaarden en sociale verzekeringen. Daarnaast ondersteun je bij verlof- en verzuimmutaties, urenregistratie en het opstellen van juridische documenten.

Door de groei van het aantal buitenlandse werknemers, zul je ook te maken krijgen met complexere zaken zoals de 30%-regeling en beloningen voor werknemers die in het buitenland werken. Naast deze dagelijkse taken, draag je als Salarisadministrateur bij aan het verbeteren van processen binnen HR Services. Je werkt mee aan projecten zoals de digitalisering van processen, vereenvoudiging van systemen en het meten van KPI’s. Als onderdeel van projectteams ben je de drijvende kracht achter een succesvolle implementatie van deze verbeteringen.

Wat breng je mee?

Ter versterking van het team HR Services is Koppert op zoek naar een ervaren Salarisadministrateur die zichzelf herkent in onderstaand profiel:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een allround salarisverwerkingsrol;
  • Een praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) is een must, een behaalde vakopleiding Payroll Specialist (VPS) is een pré;
  • Een bovengemiddeld cijfermatig inzicht die je combineert met een talent voor gestructureerd en accuraat werken;
  • Een wens om mee te werken aan verbeterslagen en projecten die leiden tot efficiëntie binnen HR Services;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede beheersing van Excel en enige ervaring met iHCM (ADP) is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Koppert biedt een direct dienstverband voor 32 tot 40 uur per week en een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket wat bestaat uit:

  • Een mooi salaris tussen de € 3.695,97 en € 4.927,95 o.b.v. een 40-urige werkweek, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een jaarlijkse variabele bonusregeling van 5% (afhankelijk van bedrijfsresultaten en persoonlijke doelstellingen);
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km (tot maximaal 30 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen plus 3 roostervrije dagen, waarbij het mogelijk is om tot 10 extra vakantiedagen te kopen (o.b.v. een 40-urige werkweek);
  • Een uitstekend pensioen waarbij Koppert 70% betaald;
  • Een fietsplan waar je indien gewenst aan deel kan nemen en mogelijkheid tot korting op fitness;
  • Verschillende opleidingen die te volgen zijn via de Koppert Academy;
  • Een dynamische werkomgeving met een groeiend en internationaal karakter;
  • Mogelijkheden tot thuiswerken en flexibel werken;
"
Koppert - Partners with Nature

Het bedrijf en het team

Koppert draagt als organisatie bij aan een betere gezondheid van mens en planeet. Zij werken samen met de natuur en maken de landbouw gezonder, veiliger en productiever. Door natuurlijke vijanden in te zetten om plagen te bestrijden, hommels voor bestuiving en micro-organismen en biostimulanten die gewassen ondersteunen, beschermen en versterken zij de natuur.

Telers wereldwijd gebruiken de producten en kennis van Koppert om het natuurlijke evenwicht in hun gewassen te herstellen. De holistische benadering is wat hen onderscheidt. Verbetering van de plantgezondheid zowel boven als onder de grond. Alle oplossingen ondersteunen één doel: 100% duurzame landbouw.

Koppert is een familiebedrijf verenigd door hun waarden en een sterk geloof in biologische oplossingen en duurzame teeltpraktijken. Benieuwd naar deze kernwaardes? Check de website: https://www.koppert.nl/over-koppert/ons-bedrijf/#onze-waarden

Als Salarisadministrateur werk je binnen het team HR Services welke valt onder de afdeling HR. De HR afdeling is momenteel 15 collega’s groot en zit centraal gevestigd op het hoofdkantoor van Koppert. HR Services ondersteund de business en schakelt veel met de HR Business Partners, Learning & Development en Recruitment. Koppert is een prachtig familiebedrijf in een dynamische fase, dus je hebt zeker de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te blijven leren. Deze cultuur vraagt pro-activiteit, veranderingsgezindheid en een dosis lef om dingen anders en beter te doen.

Locatie

Berkel & Rodenrijs

Over de sollicitatieprocedure

Koppert heeft de werving voor deze vacature exclusief uitbesteed aan PHOCUS. Wij ontvangen graag jouw recente cv via onderstaand formulier. Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je contact opnemen met Anouk Six (06 10 15 43 34 – a.six@phocus.nl) of Patricia van der Hoeven (06 13 13 05 32 – p.hoeven@phocus.nl).

Enthousiast geworden?

frame
frame