Contact +31 (0)172 51 99 00
frame

Solliciteren

Ben jij de International HR – Specialist Compensation & Benefits | ingevuld die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!

International HR – Specialist Compensation & Benefits | ingevuld

Bij onze opdrachtgever, het hoofdkantoor van een 7-tal Europese dochterondernemingen en één van de grootste technologie-leveranciers voor de automotive-sector is er door het aanstaande vertrek van een collega behoefte aan een interim-collega op de HR-afdeling.
Op de Europese HR-afdeling werken 7 collega’s, een internationaal team van experts voor ondersteuning van het operationeel beleid en het uitgeven van o.a. richtlijnen voor management in Europa.

De nieuwe interim-collega zal de europese collega’s projectbegeleiding en operationele ondersteuning op het vlak van Compensation & Benefits en Performance Management geven.
C&B: o.a. afstemmen van HR-processen, uniformiteit beschrijven en bewaken, in overleg met directie budgetten bepalen en toewijzen, dit alles met het behouden van de lokale salarisstructuren.
PM: betrokken zijn bij een efficiënt, soepel en uniform verloop van het jaarlijkse Europese prestatiebeoordelingsprocessen (data delen, analyses, etc.).
Overall fungeer je als vraagbaak voor je Europese HR-collega’s en onderneemt actie waar nodig.

Wat breng je mee?

Het gaat om een projectbegeleidende rol in een complexe internationale organisatie. Voor deze opdracht is men dan ook op zoek naar een internationaal georiënteerde HR Specialist die zich herkent in dit profiel:
• Brede kennis van C&B en PM, senior in het HR vakgebied;
• HR ervaring in een internationale organisatie, cross-cultureel bewustzijn;
• Affiniteit met de analytische kant van HR;
• Gewend zijn onder tijdsdruk te werken, zelfstandigheid en pro-activiteit;
• Bij voorkeur minimaal 32 uur beschikbaar;
• Vaardig in Word maar zeker in Excel;
• Gestructureerde manier van werken, met oog voor detail;

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke opdracht voor in 1e instantie 3 tot 6 maanden, met optie op verlenging. De opdracht is zowel op ZZP-basis als middels een projectovereenkomst via InterimWorX in te vullen.

Locatie

Regio Amsterdam

Over de sollicitatieprocedure

InterimWorX ontvangt graag jouw recente cv, voorzien van indicatief uurtarief, via onderstaand formulier. Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je contact opnemen met Ed Loendersloot (06 – 149 776 74) of Mariska Bodewes (06 – 131 305 32).

Enthousiast geworden?

frame
frame